Company Massage voor particulieren

Company Massage heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van massages, reiki, magnetiseren en healing. In die tijd hebben wij vele goede resultaten bereikt met het in evenwicht brengen van lichaam en geest.

Ben je op zoek naar een therapeut die met je meedenkt, samenwerkt en advies geeft? Die je motiveert om er ook zelf iets aan te doen? Bel ons vrijblijvend voor een afspraak of neem contact met ons op.


Ontspannings Massage

Een ontspanningsmassage geeft lichaam en geest rust. Een ontspanningsmassage heeft veel positieve effecten op lichaam en geest. Zo ontspant het harde, gespannen en pijnlijke spieren, bestrijdt hoofdpijn, neemt stress weg, de ademhaling wordt regelmatiger en de hartslag wordt rustiger.

Massage activeert de bloedcirculatie waardoor o.a. verwijding van bloedvaten plaats vindt en spieren en het zenuwgestel worden geprikkeld. Hierdoor kan de pijn worden bestreden of zelfs weggehaald. Deze massage is bedoeld om te ontspannen niet voor medische klachten.


Intuïtieve Massage

Intuïtieve massage is een massage die vanuit het gevoel ontstaat en daarom telkens anders zal aanvoelen. Ik laat mij leiden door mijn gevoel en laat mijn handen gaan naar waar het nodig is.
Het is een liefdevolle massage die met de grootste zorg wordt gegeven waardoor een veilig en vertrouwd gevoel ontstaat. Mijn handen strijken als het ware automatisch over je lichaam. Ze volgen geen vaststaande volgorde van handelingen. Ik gebruik een combinatie van massagetechnieken en Shiatsu drukpunten om zo goed mogelijk tot de kern van het probleem te komen.

Deze massage is onder andere bij klachten van stress, burn out of depressie, rug-, schouder-, nek- en hoofdpijn of andere klachten.


Stoel Massage

Heb je last van stress of spanning? Op een speciaal ergonomische stoel krijg je een behandeling van circa 20 minuten, waarbij hoofd, nek, rug, heupen, armen, en handen gemasseerd worden op de meridiaanbanen.

De Stoelmassage is gebaseerd op eeuwenoude Japanse volksgeneeskunst (shiatsu) door middel van vingerdruk, gecombineerd met andere massagetechnieken. Het heeft een gunstig effect bij stress, whiplash, RSI, nek- en schouderklachten, spanningshoofdpijn en burn-out.


Shiatsu Massage

Shiatsu is een vorm van manuele therapie en komt voort uit een lange geneeskundige traditie in Japan. Shiatsu betekent letterlijk "druk met de vingers".
Door het uitoefenen van natuurlijke druk op de meridiaanbanen schoont je lichaam zich en wordt de vitale levensenergie (Ki) bevorderd en de balans in het lichaam (Yin en Yang) hersteld.

Shiatsu helpt klachten verminderen en geeft diepe ontspanning voor lichaam en geest.


Triggerpoint Massage

Triggerpoint massage kan verlichting bieden bij (chronische) spierpijn en helpt bij het herstellen van lichaamsfuncties.
Het kenmerk van triggerpoint massage is dat de therapeut door middel van drukken en voelen op zoek gaat naar de bron van de pijn of klacht. Vervolgens word door druk uit te oefenen op spierknopen de oorzaak te lijf gegaan.

Bij deze behandeling kan gebruik gemaakt worden van hulpmiddelen zoals massageballetjes. Omdat herhalende uitoefening van de juiste druk op de bron van de pijn het meest effectief is, wordt je ook geleerd om jezelf te behandelen.


Cupping

Cupping Therapie is een behandelwijze die al duizenden jaren oud is en zijn traditie vindt in Oosterse geneeswijzen. Cupping wordt gebruikt om meridianen en acupunctuurpunten te behandelen waardoor de doorbloeding in spieren en weefsels sterk verbetert en het stagnaties in de energiedoorstroming opheft.
De cupping dringt diep door tot in de bindweefsellaag, dat zich om spieren en gewrichten bevindt. Ook het gebied tussen de wervels kan ‘losgetrokken’ worden, wat masserend moeilijk is. Door de negatieve druk in de cups word de afvoer van verhard vetweefsel bevorderd.

Cupping kan effectief worden toegepast bij onder meer kou en opkomende verkoudheid, spier- en gewrichtsklachten, hoofdpijn, migraine, rug-, nek- en schouderpijn.

Vooral bij spier- en gewrichtspijnen is het effect snel merkbaar. Door de diepe bindweefselmassage worden spieren en huid soepel gemaakt. Cupping is een zeer effectieve en niet pijnlijke manier om blokkades aan te pakken.