Ervaringen van klanten

Wij willen hier graag wat korte citaten en uitgebreidere ervaringen van tevreden klanten delen.

Met veel plezier schrijf ik een stukje over de behandelingen van Marianne, omdat ik met veel plezier naar haar toe ga!
In mijn geval is dat op mijn werk, 1 keer in de twee weken. Dan mag ik in de massagestoel plaatsnemen zodat Marianne mijn knopen weg kan masseren. Eerlijk gezegd, is het niet altijd pijnloos, want zij vindt altijd wel knopen. Maar ik beschouw deze pijn als “goede of zelfs lekkere” pijn omdat ik weet dat mijn lichaam daarna weer goed aanvoelt.
Maar niet alleen vanwege haar kennis van het lichaam en meridianen, het is ook haar warmte en gezelligheid dat ik graag naar haar toe ga!

Altijd zo fijn. Alle spieren komen weer lekker los en je gaat heel ontspannen weer naar huis. Ze neemt alle tijd voor de behandeling. Een aanrader.

Nicole

Om de twee weken krijg ik een stoelmassage van Marianne en ik vind het heerlijk. Na de massage drink een een paar glazen water en voel me daarna goed.
Wat ik ook heel belangrijk vind is dat Marianne goed kan luisteren en heel goed aanvoelt of er iets speelt wat je dwars zit. Op de een of andere manier ontvang je dan net dat extra beetje aandacht wat je nodig hebt en past ze heel makkelijk haar behandeling aan. Ik vind dat zo knap maar vooral mooi.

Tineke

Sinds 2 jaar onderga ik ééns in de twee weken een stoelmassage bij Marianne. Een echte aanrader voor mensen met een zittend of stressvol beroep, preventief of om nek/schouderklachten te verhelpen.
De behandelingen van Marianne zorgen er in ieder geval voor dat ik klachtenvrij ben en blijf.
Marianne is daarnaast een prettig persoon, waar je je snel op je gemak voelt.

Ik had nek en rugklachten en voelde veel spanning in mijn lichaam.
Marianne voelt ook heel goed aan welke plekken in het lichaam aandacht nodig hebben en weet ook emotioneel de verbinding goed te leggen. Haar behandeling heeft lucht gegeven en inzicht gebracht.

Geen zweverig gedoe. Een verademing, dat is het. Met een heel druk hoofd kom ik binnen. Keer op keer ga ik compleet ontspannen weer weg. Zoek je rust en ontspanning? Dat vind je bij Marianne!

Marianne van der Zee is al vele jaren betrokken bij Sansyl en verzorgt voor ons de stoelmassages.
Voor ons bedrijf is het een hele goeie aanvulling op de secondaire arbeidsvoorwaarden. Al onze medewerkers zijn zeer tevreden over Marianne en zij voorkomt door haar massages en tips veel ongemak door lichamelijke blessures.

Door haar betrokkenheid kan ze snel ingrijpen zodat medewerkers niet of niet te lang arbeidsongeschikt zijn.

Marianne geeft door haar persoonlijke benadering bij haar massage behandeling altijd net even dat beetje extra. De gesprekjes vooraf en na afloop zijn misschien wel net zo waardevol als de massage zelf. Marianne zal altijd goed naar je luisteren en je klachten proberen te vertalen naar een achterliggende oorzaak, want vaak is die aanwezig. Of je je daar nou van bewust bent of niet, en Marianne beschikt over meerdere methodes en technieken om je te helpen van je klachten af te komen. En ook al heb je niet direct klachten, dan is een regelmatige 'onderhoudsmassage' ook heel heerlijk en verstandig. Ik doe het al jaren, en voel me er wel bij.

Ik ga nu al enkele jaren voor een algemene (sport)massage naar Marianne. Ik ben zeer tevreden over de benadering van Marianne. In een enkel geval geef ik wel eens aan dat ik 'kleine' klacht op een bepaald punt heb, dit wordt snel door Marianne begrepen en op een juiste manier behandeld.

Vanmorgen werd ik zo blij wakker. Daar waar een ander niet van de stempel HSP houdt word ik er heel gelukkig van. Ik dacht altijd, komt wel weer goed, en ging door terwijl ik andere behoeftes had. Er vallen zoveel puzzelstukjes op zijn plaats. Ik heb ook meteen kaarten besteld om mij te helpen bij mijn vragen. De kaarten die jij gisteren trok waren zo (doel) treffend.
Dank je wel voor je hulp. Ik kijk uit naar de volgende keer.

Dikke knuffel xxx Wilma