Company Massage voor bedrijven

Company Massage gaat uit van het principe dat ieder mens uniek is. En stemt daarom ook de behandeling af op de behoefte van de cliënten. Omdat we over diverse technieken beschikken kunnen we veel klachten verlichten of verhelpen.

Ook kennis van voeding en supplementen wordt meegenomen in de behandelingen.


Stoel Massage

Company Massage is gespecialiseerd in een stoelmassage die uw werknemers preventief gezond houdt en voor ontspannen werknemers zorgt. Wij informeren uw personeel over een gezonde leefstijl en beweging om werkgerelateerde klachten te verminderen en/of te voorkomen. Iemand die bewust is van zijn lichaamshouding zal minder snel spanningsklachten ontwikkelen.

Ontspannen personeel geeft betere werkresultaten en minder ziekteverzuim. Het is uitermate geschikt voor op de werkvloer om uw personeel langer gezond en fit te houden.


Meditatie

Werknemers die mediteren zien verbeteringen in concentratie, het (zelf) bewustzijn, de vitale en mentale conditie, cognitieve vermogens en de werktevredenheid. De conclusie is dan ook dat regelmatig gebruik maken van de ontspanningstechnieken van meditatie op de werkvloer als één van de instrumenten kan worden ingezet om gezondheidsmanagement in de organisatie praktisch vorm te geven. De werkgever heeft profijt van een gezonde gemotiveerde werknemer.

De workshop meditatie, speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven, bestaat uit één dagdeel en wordt in groepjes van minimaal 6 en maximaal 10 personen gegeven.


Yoga

Yoga draagt bij aan een positieve werksfeer, stress preventie, het terugdringen van ziekteverzuim en zelfbewustzijn van de medewerker.
Met toegankelijke oefeningen en technieken die in de werkomgeving kunnen worden gegeven. De oefeningen kunnen in werkkleding, zittend in een stoel worden uitgevoerd. Voor de oefeningen hoeft men niet lenig te zijn.

Yoga geeft betere focus op het werk, meer energie en een rustige geest.


Werkplek Onderzoek

Een goed ingerichte werkplek is de eerste stap om werkgerelateerde klachten te voorkomen. Company Massage kan een werkplekonderzoek op uw kantoor uitvoeren, waarbij we kijken of uw werknemers in een goede houding werken.

Naar aanleiding daarvan geven wij advies voor een correcte werkhouding en omgeving. De werknemers krijgen advies over hun eigen inbreng voor een goede werkhouding.


On-Site massages tijdens evenementen

Ook verzorgt Company Massage stoelmassage en tafelmassage op evenementen, beurzen, festivals etc. Wilt u uw klanten of bezoekers verrassen met een ontspannen massage op uw evenement of in uw eigen beursstand? Company Massage zorgt dat er een massageteam gereed staat. Dit team kan bijvoorbeeld kleding dragen met uw bedrijfsnaam / verenigings logo etc. ter promotie.

Voor meer informatie over de vele mogelijkheden verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.